Updatăm, actualizăm
și sortăm
zilnic toate
directoarele românești.
Listă directoare

Listă directoare

DESPRE DIRECTOARE |  DIRECTOARE ARTICOLE |  DIRECTOARE ROMÂNEŞTI |  DIRECTOARE STRĂINE |  ADAUGĂ DIRECTOR |  BLOG

Gestiune Directoare

Blog Directoare

Înscrierea rapidă și agresivă în directoare aduce dezavantaje

10 Feb 2013 - Postat de Administrator

Pe internet există o gramadă de oferte cu înscrieri în sute de directoare. Aceste servicii sunt promovate prin faptul că înscrierile se fac foarter rapid: în 24 de ore, 48 de ore, câteva zile, uneori chiar în câteva ore.


O cantitate mare de link-uri către site este foarte bună, insă dacă acestea vin foarte rapid și într-un ritm prea alert, atunci ele pot dăuna foarte mult, link-urile obținute din directoare fiind interpretate drept un comportament de tip spam.

Caracterul artificial care este dat de apariția bruscă, dintr-o dată, a sute de link-uri în câteva zile către același site, este un semnal complet negativ pentru google și alte motoarele de căutare. Aceste înscrieri aduc multe dezavantaje și scad în mod dramatic rezultatele obținute din motoarele de căutare.

Pentru un impact cât mai calitativ și productiv în motoarele de căutare, aparițiile acestor link-uri trebuie să arate cât mai natural și să fie constante. Dacă în câteva zile apar sute de link-uri către același site si ulterior timp de o luna acestea nu mai apar, atunci efectul înscrierilor în directoare va fi invers. Impactul în rezultate pe cuvintele targetate va fi foarte mic și neutralizat odată cu dispariția frecvenței cu care acestea apar.

Astfel, pentru o cat mai bună optimizare recomandăm ca înscrierile să se facă lent, în câteva directoare pe zi, folosind lista directoarelor românești și a directoarelor stăine care acceptă site-uri românești.

Din păcate mai toate serviciile de înscrieri în directoare fac aceste înscrieri în 24 - 48 de ore, maxim câteva zile, pentru a scăpa cât mai rapid de comandă.

La momentul actual, singurul serviciu de înscriere în directoare unde se poate alege perioada de înscriere este cel oferit de inscrieredirectoare.ro, se poate alege o perioadă de la minim 5 zile, la maxim 6 luni. O perioada de o lună sau două luni, este suficientă pentru ca înscririle să se faca încet, pentru a maximiza rezultatele obținute.

Săptămânal se livrează un raport complet în care sunt specificate directoarele în care s-a făcut înscrierea, cele în care nu s-a putut face această înscriere împreună cu motivul detaliat în dreptul fiecăruia, acestea din urma fiind înlocuite cu directoare din nișa site-ului promovat sau cu alte directoare funcționale în care se poate înscrie cu succes.


Adaugă un comentariu
nu va fi publicat pe blog
cod verificare
Doresc să primesc pe email comentariile pentru acest articol
* Câmpuri obligatorii

Valid XHTML 1.0 Transitional© 2018. Toate drepturile rezervate. OP LD V1 15.10.12