Updatăm, actualizăm
și sortăm
zilnic toate
directoarele românești.
Listă directoare

Listă directoare

DESPRE DIRECTOARE |  DIRECTOARE ARTICOLE |  DIRECTOARE ROMÂNEŞTI |  DIRECTOARE STRĂINE |  ADAUGĂ DIRECTOR |  BLOG

Gestiune Directoare

Blog Directoare

Titluri și descrieri diferite pentru înscrierea în directoare

17 Feb 2013 - Postat de Ana Ioniță

În momentul în care un site este finalizat, urmează etapa în care webmasterul va trebui să înceapă procesul de optimizare și promovare. Înscrierea în directoare web este una din metodele de link building care se folosește cu succes pe .ro, atât timp cât este făcută corect și cu titluri și descrieri diferite pentru fiecare înscriere în parte.

Dacă înainte de updateul Penguin lucrurile pareau simple, după ce acesta și-a făcut galant prezența, foarte multe site-uri s-au trezit penalizate. Penguinul a dat startul penalizarilor în rândul site-urilor cu un procentaj mare de optimizare a textului și a cuvintelor cheie în ancoră, dar și a site-urile cu un număr mare de linkuri nerelevante. Această măsură anti-spam a afectat cel mai mult site-urile de slabă calitate, cu un link building forțat și agresiv. Pentru a nu risca o penalizare trebuie exclus din calcul acest tip de link building cu sute de linkuri pe aceeași ancoră. Stop anchor text identic.

Google apreciază linkurile obținute în mod constat și natural, cea ce înseamnă că o campanie Seo se face pe o perioadă mai lungă de timp. Și fiindcă linkurile de calitate nu se obțin chiar atât de ușor trebuie să ne înarmăm cu răbdare, chef de muncă, dar și creativitate.

În ceea ce privește înscrierea site-ului în directoare web, pentru a evita ''pinguinii'', se recomandă folosirea de titluri și descrieri diferite pentru fiecare înscriere în parte. E adevărat, acest lucru înseamnă mai multă muncă, dar în final este important să fie respectate regulile impuse de al nostru prieten Google. Internetul este plin de servicii de înscriere în directoare, însă până în prezent am observat doar un serviciu care oferă posibiliatea de a alege ca site-ul să fie înscris cu titluri și descrieri diversificate. Este vorba de inscrieredirectoare.ro, înscrierile se realizează manual, iar titlurile și descrierile sunt concepute cu cuvintele cheie pentru care se dorește obtinerea de rezultate. Aceste servicii de înscriere în directoare te ajută în cazul în care nu dorești să investești prea mult timp cu acest procedeu.

Ca o concluzie, pentru a evita eventualele penalizări: ''Be natural!''


Adaugă un comentariu
nu va fi publicat pe blog
cod verificare
Doresc să primesc pe email comentariile pentru acest articol
* Câmpuri obligatorii

Valid XHTML 1.0 Transitional© 2018. Toate drepturile rezervate. OP LD V1 15.10.12